Мы в соцмережах
        

"Зріз" діяльності ЗОМОГ за 2019й рік

Головна || Наші проекти


2019 рік приніс всім нам багато нових знань і навичок, емоцій і вражень, знайомств і друзів. Завдяки Волонтерам, Партнерам, Грантодавцям і Спонсорам нам вдалось зробити багато власних і долучитись до підготовки й реалізації інших важливих соціальних проектів як у Запоріжжі, так і в інших містах України.
 

Наші та партнерські проекти у 2019 році

 
Розпочався 2019 рік з того, що спільно з волонтерами ЗОМОГ і рядом зіркових артистів і теле-/радіо- ведучих ми почали знімати відео-словник з жестової мови для подальшого його розміщення в мережі інтернет з безкоштовним доступом.
 
28 лютого волонтери та Голова ЗОМОГ увійшли до складу профільної робочої групи з розвитку молодіжної інформаційної політики в Україні при [тодішньому] Мiнiстерстві молоді та спорту України.
 
09 березня 2019 року ми долучились до Міжнародного флешмобу #ByShevchenko (Шевченко) з жестовими "каверами" на найвідоміші твори Тараса Григоровича Шевченка.
 
З 16 по 18 березня 2019 частина волонтерів ЗОМОГ "Наше щасливе життя" долучилась до участі в Тренінгу для мультиплікаторів Eurodesk у Святогірську, розробляючи та створюючи креативні інструменти для зацікавлення молоді в позитивних перетвореннях в українському суспільстві.
супер день запорожье
20 квітня 2019 року в Космічному мікрорайоні міста Запоріжжя силами волонтерів ЗОМОГ "Наше щасливе життя", Хортицької Національної реабілітаційної академії й ініціативної групи "StreetWorkout ZapoRozhe" відбулось локальне позитивне спортивно-розважальне міні-свято — "День двора".
 
16 травня в Запоріжжі в рамках всеукраїнського конкурсу "Благодійна Україна" наша організація стала Лауреатом ІІ місця регіонального конкурсу "Благодійне Запоріжжя - 2018" за номінацією "Регіональна благодійність".
 
18 травня 2019 року в запорізькому Центральному парку культури та відпочинку "Дубовий Гай" з великою кількістю друзів, Партнерів і Спонсорів влаштували велике комплексне родинне свято з конкурсним гала-концертом нашого Х Міжнародного Фестивалю мистецтв, науки та культури "Файнокрай".
 
26 травня 2019 року на базі запорізького Палацу спорту "Юність" відбувся V Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби на призи бронзового призера Олімпійських Ігор, трикратного віце-чемпіона світу, переможця Кубку світу, двукратного чемпіона Європи, заслуженого майстра спорту України Армена Варданяна. Участь в якості волонтерів даного проєкту взяли й члени ЗОМОГ.
 
Торік з 31 травня по 9 червня по всій Україні відбувався щорічний Міжнародний кінофестиваль для дітей і про дітей "Чілдрен Кінофест", регіональними координаторами по Запоріжжю та Запорізькій області виступила ЗОМОГ "Наше щасливе життя" за підтримки Запорізької міської ради та Палацу культури "Орбіта".
Вхід на всі кінопокази в рамках ЧКФ традиційно був абсолютно безкоштовним.
 
14 червня 2019 року на базі Запорізької обласної станції переливання крові спільно з колективом Станції та за підтримки Запорізької кондитерської фабрики "ЗКФ" провели святкову міні-програму до Міжнародного Дня донора крові та відзначення тих молодь і дорослих, хто вперше в житті добровільно здавав кров і плазму.
 
21 червня 2019 року запорізькі та дніпровські волонтери ЗОМОГ "Наше щасливе життя" отримали нагоду безкоштовно побувати на концерті живої "легенди" української естради – Олега Винника, в тому числі, й допомагаючи в проведенні заходу.
 
4 липня в регіональному конкурсі соціальних проєктів "Ми - це місто" від Запорізького металургійного комбінату "Запоріжсталь" та ГО "Запоріжжя. Платформа спільних дій" наша організація виграла 2 гранти на реалізацію таких соціально важливих проектів, як "Мій добрий двір" зі встановлення розвиваючого вуличного міні-комплексу для дітей й обласну мобільну анімаційну студію "Легенди Запорізького краю".
 
З квітня по липень в рамках нашої щорічної Школи жестової мови відбувались безкоштовні курси з жестової мови для патрульних поліцейських.
Запорізькі "люди в чорному" вивчали основи й тематичні слова з мови нечуючих для подальшого їхнього практикування в своїй щоденній роботі.
семейный арт-пикник запорожье
Традиційно незадовго до Дня Незалежності України, 17 серпня, спільними силами з волонтерами та партнерами в самому серці Запоріжжя - на майдані/площі Маяковського, ми провели наш вже 5й щорічний інтеграційний фестиваль "Родинний Арт-Пікнік" з цікавими локаціями, ярмарками рукотворів та професій, святковий міні-концертом з конкурсами та призами.
 
31 серпня та 01 вересня 2019 року в Запоріжжі відбувся щорічний комплексний фестиваль "Хортиця Фрідом 2019".
Однією зі складових проєкту стала велика освітньо-практична локація - Ярмарок соціальних ініціатив, участь в якому взяла й наша ЗОМОГ "Наше щасливе життя" з власною інклюзивною територією під гаслом "Відчуй світ на повну".
 
15 вересня 2019 року в Запоріжжі на базі Міського палацу дитячо-юнацької творчості Благодійний фонд "Щасливий квиток Леді Че" проводив Всеукраїнські силові змагання на Кубок "Ядрового герцю" (гирьовий спорт).
Участь в підготовці й організації змагань взяли й волонтери нашої Організації.
 
16 вересня ЗОМОГ "Наше щасливе життя" влаштувала Волонтерський заплив на байдарках навколо острову Хортиці. Цей похід по воді вкотре подарував ініціативній молоді щастя, наснагу, нових цікавих друзів і досвід.
 
З 25 по 29 вересня в Святогірську Міжнародний Червоний Хрест проводив 5-денний освітньо-практичний тренінг з Першої психологічної допомоги для дорослих і дітей, профільним інструктором з якої став і Голова ЗОМОГ - Олександр Кахай.
 
29 вересня 2019 року весь світ відзначав Міжнародний день глухих. Патрульна поліція Запорізької області з числа слухачів і слухачок нашої Школи жестової мови креативно підійшла до відзначення цієї дати та заспівала Гімн України жестовою мовою.
айти запорожье
З 05 по 20 жовтня в Європі, Україні й в Запоріжжі, зокрема, триває Тиждень кодування ЄС, в рамках якого наша команда побувала з ІТ-міні-фестивалем "заКОДуй!" і "Школою нечуючих кодерів" у ряді освітніх і навчальних закладах Запоріжжя й області, а також у профільних компаніях і студіях.
 
У середу, 27 листопада 2019, в запорізькому Металургійному коледжі в рамках некомерційної “Школи патріотів” в форматі спортивно-освітнього ток-шоу відбувся тематичний захід для підлітків і молоді “Рівний рівному” за участі іменитих спортсменів Запорізького краю. Організатором зустрічі виступила Лариса Головко (Запорізька обласна бібліотека для юнацтва).
Участь в організації та проведенні заходу взяли й волонтери ЗОМОГ.
 
10 грудня 2019 року ми провели й відкритий "Донорський день" на Запорізькій обласній станції переливання крові, де всі охочі повнолітні могли долучитись до акції з добровільної здачі крові або її компонентів і, таким чином, врятувати людські життя.
сказочные перезвоны запорожье
12-14 грудня в Запоріжжі відбувся щорічний інтеграційний Міжнародний Благодійний фестиваль талантів "Казкові Передзвони", гала-концерт якого відбувся в форматі великого родинного свята - казкового шоу-мюзиклу з конкурсами з призами та подарунками.
 
Вкотре щиро вдячні всім гостям, Волонтерам, Партнерам і Спонсорам за ваші щирі посмішки, підтримку, допомогу та натхнення - завдяки вам і тільки з вами нам вдається на краще змінювати цей світ.
 


Інформація - ЗОМОГ

 
Поділитись з друзями

 
Почитати наші новини
To Top