gradient

Про важливе з позитивом

ЗОМОГ

В рамках проекту “Комплексні партнерства заради зміцнення громадської безпеки в Запоріжжі”, до Комунарського відділу пробації (Пробація України Probation in Ukraine) завітали тренер(к)и ГО “Фонд розвитку можливостей” з комплексним тренінгом з запобігання ГЗН, ТЛ й СНПК.
Ці знання інспектор(к)ам системи виконання покарань теж необхідні як в професійному, так й особистому середовищі, в т.ч. й через особливість роботи, а також з метою подальшої інформаційно-профілактичної роботи з “підшефними” особами.
Окрім теорії, була й творчо-практична складова на попередження емоційного вигорання в форматі майстер-класу з розпису пряників.
Ініціативу “Комплексні партнерства заради зміцнення громадської безпеки в Запоріжжі” впроваджує ГО Фонд розвитку можливостей за технічного адміністрування ІСАР Єднання та сприяння Програми розвитку ООН (UNDP) в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої в межах проєкту “EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні”, фінансової підтримки Урядів Данії та Королівства Нідерландів.