gradient

Комплексний освітньо-практичний тренінг з першої долікарської/домедичної допомоги

ЗОМОГ

Сьогодні, 30 червня, на базі партнерського гуманітарного центру, дружнього до дитини, відбувся комплексний освітньо-практичний тренінг з першої долікарської/домедичної допомоги в умовах війни для цивільного населення.

Протягом майже 2х годин інструкторка Навчально-тренувального відділу КНП “Територіальне медичне об’єднання “Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф” Запорізької обласної ради практично показувала й озвучувала присутнім базову екстренну домедичну та медичну допомогу при травмах і критичних станах, ознайомлювалися з типами та видами ран й їхнім тампонуванням і перев’язкою, вивчали ази оперативного орієнтування на місцевості та домедичної самодопомоги, розбирали практичні випадки травмувань й алгоритми дій і реагувань.

Програму навчання розроблено на основі сучасних рекомендацій European Resustitation Council (ERC), American Heart Association (AHA) та нормативних документів МОЗ України.

Захід організовано ГО “Українське жіноцтво” та Молодіжною організацією “Наше щасливе життя” за партнерської підтримки Християнської медичної асоціації/Christian Medical Association of Ukraine.