gradient

Освітньо-практичний проект “Ферма майбутніх кодерів”

ЗОМОГ

В рамках “Європейського тижня кодування” за підтримки Ресурсного центру “ГУРТ” продовжуємо навчати молодь важливим напрямкам кодування та програмування. Так, наприклад, в рамках освітньо-практичного проекту “Ферма майбутніх кодерів” в гібридному форматі пройшов тренінг з HTML- й CSS- кодування для школярів Запорізької міської та Степногірської селищної тергромад.

На прикладі порталу Meet and Code розбирали види та типи HTML-тегів, а також практикувалися в “рукописному” створенні простіших веб-сторінок, пошуку “системних” помилок в сторонніх сайтах і розбирали питання SEO- оптимізації інтернет-ресурсів, в тому числі й за допомогою спеціальних кодових елементів.

Освітньо-практичний проект “Ферма майбутніх кодерів” організовано Молодіжна організація “Наше щасливе життя” за грантової підтримки Ресурсного центру “ГУРТ”.

Ініціатива “Meet and Code” фінансується Amazon.com та SAP і реалізується Haus des Stiftens gGmbH й TechSoup Europe спільно з партнером в Україні Ресурсний центр ГУРТ: Портал змінотворців.