gradient

Проект з відновлення освітніх процесів в декількох звільнених громадах Миколаївщини та Херсонщини

ЗОМОГ

13 листопада стартував піврічний інклюзивно-навчальний проект з відновлення освітніх процесів в декількох звільнених громадах Миколаївщини та Херсонщини. Так, за результатами конкурсу грантів “Зміцнення спроможностей ОГС брати лідерство у процесах відновлення та розвитку деокупованих територій”, в цих ОТГ планується ряд заходів зі сприяння відновленню освітнього процесу та його доповнення сучасними практичними [не]формальними знаннями.

Це – комплекс освітньо-практичних тренінгів і майстер-класів для дітей і підлітків, менторські та кураторські зустрічі, морально-психологічні консультації, мотиваційні та фасилітаційні заходи, поповнення бібліотечних фондів, матеріально-технічне дообладнання місцевих освітніх “хабів”.

Окрім того, в рамках нашого проекту “Відновлення освіти Миколаївщини та Херсонщини” також планується випуск й оприлюднення ряду тематичних освітньо-практичних роликів з паралельним сурдоперекладом чи-то субтитрами та створення певних “дорожніх карт”.

Проект реалізується Молодіжною організацією “Наше щасливе життя” за підтримки Isar Ednannia у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства», що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Ukrainian Center for Independent Political Research (УНЦПД) та Центр демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку USAID – US Agency for International Development.