gradient

Тематичні “коржики” до лютневих свят

ЗОМОГ

Що може бути крутішим за впевнених й амбітних вихованців? – реалізовані ними ідеї! Ось і в рамках проекту “Відновлення освіти Миколаївщини та Херсонщини” одна зі школярок в Херсонській тергромаді вже вирішила спробувати власні сили у мікропідприємництві й почала випікати тематичні “коржики” до лютневих свят.

Звісно, для ідеальних кулінарних шедеврів їй ще необхідні додаткові інструменти й деякі інгредієнти, але, як-то кажуть, “початок закладено”! Перші випічки Карина разом із однокласниками подарувала самотнім сусідкам, а з часом планує спробувати професійно зайнятися кондитерською справою, заробляючи на життя смакотою.

Нагадаємо, що освітньо-практичний проект “Відновлення освіти Миколаївщини та Херсонщини” організовано Молодіжна організація “Наше щасливе життя” за підтримки ІСАР “Єднання” у межах проєкту Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства, що реалізується Isar Ednannia у консорціумі з Ukrainian Center for Independent Political Research (УНЦПД) та Центр демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку USAID Ukraine – USAID Україна.