gradient

Комплексний міжвіковий тренінг

ЗОМОГ

Останній тиждень липня 2024 традиційно розпочинаємо з комплексного тренінгу – сьогодні на базі одного з дворів Хортицького району Запоріжжя влаштували для голів ряду місцевих ОСББ освітній захід за участі інспекторів Патрульна поліція Запорізької області та проектного тренера з попередження ГЗН, шахрайства та конфліктного менеджменту в громадах.
Вчилися з літніми особами “розпізнавати” справжніх представників спецструктур і “ряжених”, шляхи та методи попередження та профілактики побутових і гендерно зумовлених конфліктів, засоби убезпечення своїх і “корпоративних” даних. Після “дорослої” частини, повторили з юними велосипедистами правила дорожнього руху та вручили флікери/катафоти.
Ініціативу “Комплексні партнерства заради зміцнення громадської безпеки в Запоріжжі” впроваджує ГО “Фонд розвитку можливостей” за технічного адміністрування ІСАР Єднання та сприяння Програми розвитку ООН (UNDP) в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої в межах проєкту “EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні”, фінансової підтримки Урядів Данії та Королівства Нідерландів.