gradient

Учнівський онлайн-марафон “СтепноКод”

ЗОМОГ

В рамках “Учнівського онлайн-марафону “СтепноКод” відзначили та нагородили переможців конкурсу мобільних додатків і розширень для веб-браузерів, який проходив поміж теперішніми учнями й нещодавніми випускниками 3х “опорних” шкіл Степногірської тергромади.

ІІІ місце посіла ідея додатку “Ігро-друг” на кшталт порталу Twich, завдяки якому була, б, змога знайти нових друзів за інтересами та спільно грати в комп’ютерні ігри чи-то програмувати.

ІІ місце посіла ідея зі створення комплексного додатку з елементами штучного інтелекту “Голоси тварин”, який вмикав, би, приємні заспокійливі звуки природи під час повітряних тривог для перебуваючих в укритті/сховищі.

І місце посіла ідея зі створення комплексного “особистого помічника”, який би об’єднав в собі функціонал ряду органайзерів, штучний інтелект з практичними підказками та віртуальною допомогою.

Само собою, фіналісти отримали цінні подарунки – ІІІ місце – потужний повербанк, ІІ місце – бездротові “розумні” навушники та високоємний “акумулятор”, а до “генератора” ідеї-переможниці до його місця евакуації попрямувала новенька 3D-ручка.

Освітньо-практичний проект “СтепноКод” організовано Молодіжною організацією “Наше щасливе життя” за грантової підтримки Ресурсного центру “ГУРТ”.

Ініціатива Meet and Code фінансується Amazon.com та SAP і реалізується Haus des Stiftens gGmbH й TechSoup Europe спільно з партнером в Україні Ресурсний центр ГУРТ: Портал змінотворців.