gradient

Тренінг з попередження ГЗН та з розвитку конфліктного менеджменту в громадах

ЗОМОГ

На сьогодні одними з нагальних тем і проблем для керівниць житлових об’єднань прифронтового Запоріжжя є попередження та вирішення випадків ГЗН / СНПК, колективна й особиста фізична безпеки.

Саме тому в рамках проекту “Комплексні партнерства заради зміцнення громадської безпеки в Запоріжжі” на базі Запорізька обласна бібліотека для юнацтва відбувся 1й комплексний тренінг для місцевих Голів Правлінь ОСББ і ЖБК щодо попередження ГЗН і СНПК й з розвитку конфліктного менеджменту в громадах в умовах воєнного стану. Дізнавалися багацько корисних даних, отримали профільні візуальні матеріали та поради, в інтерактивній формі опрацювали найпростіші алгоритми реагувань та переспрямувань.

Ініціативу “Комплексні партнерства заради зміцнення громадської безпеки в Запоріжжі” впроваджує ГО “Фонд розвитку можливостей” за технічного адміністрування ІСАР Єднання та сприяння Програми розвитку ООН (UNDP) в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої в межах проєкту “EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні”, підтримки Урядів Данії та Королівства Нідерландів.