gradient

Комплексний тренінг для педагогів

ЗОМОГ

Продовжуємо розповсюджувати корисні знання та навички серед дорослого населення Запорізького району. Цього разу завітали з тренеркою проекту й інспектор(к)ами Патрульної поліції до одного з запорізьких навчальних закладів з тренінгом з попередження ГЗН та шахрайства, протидії торгівлі людьми й експлуатації.

“Розглядали” ряд реальних ситуацій по місту, згадували чинне законодавство та тематичну судову практику, вчилися співдіяти з профільними установами й організаціями.

По закінченню “правозахисної” складової заходу, була, й, “арт-терапевтична” — створили флікер-брелоки та розписували пряники.

Ініціативу “Комплексні партнерства заради зміцнення громадської безпеки в Запоріжжі” впроваджує ГО “Фонд розвитку можливостей” за технічного адміністрування ІСАР Єднання та сприяння Програми розвитку ООН (UNDP) в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої в межах проєкту “EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні”, фінансової підтримки Урядів Данії та Королівства Нідерландів.