Мы в соцмережах
        

"Зріз" діяльності ЗОМОГ за 2018й рік

Головна || Наші проекти


Протягом 2018 року завдяки волонтерам, грантам і партнерам нам вдалось зробити багато важливих соціальних проектів як у Запоріжжі, так і в інших містах України.
 
2018 рік на місцевому, національному та міжнародному рівнях запам'ятався багатьма важливими інноваціями та випадками, новинами та відкриттями, які створили та здійснили такі самі люди, як і ми з вами.
За грантової, спонсорської, матеріально-технічної та волонтерської підтримки та допомоги наша Молодіжна Організація "Наше щасливе життя" реалізувала з пару десятків власних і підтримала з десяток партнерських соціально важливих творчих, мистецьких, спортивно-оздоровчих й освітніх проектів у різних куточках України.
 

Наші та партнерські проекти у 2018 році

 
Розпочався 2018 рік з того, що декілька відомих молодих артистів й інструменталістів Запорізької області з числа учасників наших фестивалів отримали можливість виступати на великих столичних творчих майданчиках, що дало їм практичну пречудову можливість подальших професійних та творчих розвитку та зросту.
супер день запорожье
13 травня 2018 року, не дивлячись на дату та легку мжичку, в самому центрі Запоріжжя - в парку "Фестивальному" ми провели щорічне родинне свято - "Супер День".
Додатково до безлічі кулінарних, творчих, спортивно-оздоровчих, освітніх і правозахисних майстер-класів, побачили запоріжці та гості міста й святковий гала-концерт нашого вже 9го Міжнародного Фестивалю мистецтв, науки та культури "Файнокрай".
Окрім талановитих хлопців і дівчат з різних куточків України й світу, радували своїми талантами присутніх і зіркові гості - Микита Трондін (Голос Країни. Діти, Голос Країни), Герман Романченко (Червона Рута, Голос Країни), Олександр Коржов (Х-Фактор, Караоке на майдані), Артем Жмурський, Марго Доценко й Юлія Прилуцька.
 
Під егідою всеукраїнського кінопрокатчика "АртХаус-Трафік" та спільними силами ЗОМОГ "Наше щасливе життя", Запорізької міської ради та запорізького Кінотеатру імені Довженка, в Запоріжжі відбулись конкурс дитячо-юнацьких короткометражок і місцевий двотижневий показ Міжнародного кінофестивалю "Чілдрен Кінофест".
Протягом 10 днів, - з 25 травня по 03 червня, підліткам та дорослим щоранку показували найяскравіші закордонні та вітчизняні повнометражні фільми та мультфільми для дітей і про дітей.
Вхід на ці кінопокази були безкоштовними.
 
26 травня 2018 року в Миколаєві на спортивному комплексному майданчику "на "Водолії" в Корабельному районі за участі волонтерів нашої Молодіжної Організації відбувся великий міський спортивно-оздоровчий фестиваль-ярмарок "Life is Sport".
Організатором цього родинного фестивалю є миколаївська Громадська Організація "Територія твого розвитку", а участь в фестивалі взяли спортивні школи та гуртки, центри та студії, дієтологи та "сольні" спортсмени з різних бойових і небойових мистецтв та напрямків.
Також, всі учасники й гості заходу отримали круту вокально-танцювальну програму з родинними спортивними конкурсами з призами та подарунками.
семейный арт-пикник запорожье
Традиційно до Дня Незалежності України, 25 серпня, ми провели в запорізькому Центральному парку культури та відпочинку "Дубовий Гай" наш вже 4й щорічний інтеграційний фестиваль "Родинний Арт-Пікнік". Додатково, "підтягнули" ми під/до нього й власний "Фестиваль кави та морозива", аби зробити свято ще смачнішим і цікавішим, а подарунків та призів завдяки партнерам і спонсорам стало ще більше в різних конкурсах і майстер-класах на різних локаціях Фестивалю.
Були тут і військовий, і службовий транспорт, й ярмарок професій, і різноманітні безкоштовні освітні та розважальні локації, безкоштовні морозиво та міхенді й багато інших приємних моментів й активностей.
 
23 вересня 2018 року запорізьку "Дубовку" осяяло ще одне велике комплексне родинне свято - щорічний інтеграційний Фестиваль "Коло Друзів". Участь в проекті в якості практичної творчої локації й інформаційного партнера взяла й наша молодіжна організація.
Незвертаючи уваги на легку мжичку, на центральній галявині парку під великими наметами відбувались безкоштовні творчі майстер-класи, на центральній сцені - творчі виступи дітей як зі звичайним здоров'ям, так і з особливими фізичними потребами, а також прямий радіо-марафон добра.
день двора запорожье
Протягом вересня-листопада 2018 року за грантової підтримки ми закупили та встановили в запорізькому Космічному мікрорайоні інтеграційний комплекс спортивно-оздоровчих турніків і вуличних снарядів. Окрім того, власними силами й оновили та відремонтували старі занедбані турніки на цій ділянці.
Відтепер мешканці цього та навколишніх кварталів можуть легко на невимушено займатись покращенням власного здоров'я та корисним проведенням часу, незалежно від їхніх віку та статі.
Саме ж урочисте відкриття спортмайданчику влагтували в форматі родинного спортивно-оздоровчого свята "День двора", на якому відбулись безкоштовні творчі майстер-класи, силові змагання серед дітей і підлітків, безкоштовні боді-арт і різні конкурси з призами та подарунками.
 
За грантової підтримки проекту "Ми - це місто" та за організаційної підтримки Запорізької обласної бібліотеки для юнацтва наша молодіжна організація провела безкоштовні курси для майбутніх сурдоперекладачів - 5а, ювілейна, Школа жестової мови протягом 2,5 місяців готувала з охочих чуючих хлопців і дівчат побутових сурдоперекладачів і сурдоперекладачок.
айти запорожье
У рамках міжнародної акції "Meet & Code" та Європейського тижня коду наша організація "Наше щасливе життя" реалізувала три освітні практичні заходи: "Mykolayiv meets IT", шкільний міні-ІТ-фестиваль "заКОДуй!" та "Фабрика майбутніх кодерів".
Учасники й учасниці цих заходів отримали практичну можливість з кодування, створення сайтів, малювання 3D-моделей і речей, дізнались більше про світ створення комп'ютерних програм і мобільних додатків, познайомились з практичини надбаннями людства та технологіями "розумних будинків" і "розумних полів"...
 
Наприкінці листопада 2018 року ми провели й відкритий міський "Донорський день", де всі охочі повнолітні могли долучитись до акції з добровільної здачі крові або її компонентів і, таким чином, врятувати людські життя.
сказочные перезвоны запорожье
13-15 грудня в Запоріжжі відбулися волонтерський "Найдобріший Форум" і щорічний Міжнародний Благодійний фестиваль талантів "Казкові Передзвони".
У рамках цих двох проектів відбулись безкоштовні інтеграційні екскурсії по унікальних і видатних місцях Запоріжжя, тематичні практичні зустрічі з обміну волонтерським досвідом, творчі майстер-класи та, безпосередньо, сам великий святковий творчий гала-концерт талантів хлопців і дівчат з різних куточків України та світу.
 

Фінансовий звіт за 2018 рік доступний за посиланням - zvit-2018
 


Інформація - ЗОМОГ

 
Поділитись з друзями

 
Почитати наші новини
To Top