Мы в соцмережах
        

Вже зовсім скоро вже 8і "Казкові Передзвони"

Головна || Наші проекти


8й Міжнародний Благодійний Фестиваль талантів Казкові Передзвони знову кличе підлітків і дорослих на справжнє зимове шоу талантів

сказочные перезвоны
Надворі новий сезон осінь-зима 2019 року, а це значить, що вже повним ходом йде підготовка до цьогорічного, вже 8го, Міжнародного Благодійного Фестивалю талантів "Казкові Передзвони", який знову об'єднає дітей, молодь і дорослих з різних куточків України й світу в одну велику дружню родину.
 
Цьогоріч в рамках проєкту відбуватимуться та відбуваються безкоштовнимі творчі майстер-класи та виставки, флешмоби й волонтерські акції, зіркові зустрічі в притулках й освітньо-практичний "тур" мобільної дитячо-юнацької анімаційної студії по Запорізькій області, тематичні виставки та зіркові “посиденьки” та сам конкурсний фестиваль талантів.
 
У 2019 році конкурсний Гала-Концерт вже 8-х “Казкових Передзвонів” відбудеться в форматі святкового захоплюючого зіркового мюзиклу 14 грудня в Запоріжжі в центральному палаці культури.
 
Участь в конкурсі талантів та вхід глядачам на заходи в рамках проекту, як і завжди, — безкоштовні.
 
Дізнатись більше про програму й участь в цьогорічному Фестивалі можна на сайті Казкових Передзвонів за посиланням www.peredzvony.org
 


Інформація - ЗОМОГ

 
Поділитись з друзями

 
Почитати наші новини
To Top