Класік-2013 - Чемпіонат України зі спортивних танців

   Чемпіонат України зі спортивних танців Мистецтво завжди навколо нас - у співі пташок, у шумі вітру та листя, у наших думках, бажаннях та хобі.
   Хтось захоплюється малюванням, інші займаються співом чи акробатикою, а треті присвячують свій вільний час і навіть життя - танцю!
 І саме тому "Золотий Пензлик" вирішив подивитися на танцювальні таланти дітей та молоді України на національному Чемпіонаті зі спортивних танців "Класік-2013". Відбувся захід 06 жовтня 2013р. в спортивному комплексі Запорізького Національного Університету.
 
   Чемпіонат України зі спортивних танців Змагалися поміж собою за звання кращих майстрів танцювального паркету хлопці та дівчата майже з кожної області нашої країни, показуючи шановним професійним Суддям та глядачам свої талант, грацію, плавність та координацію за двома категоріями - "Дебют" та "Дорослі".
  Отримали ж переможці змагань окрім гарного настрою, Дипломів та кубків також солодкі подарунки, майстер-класи й поради від професіоналів.

Думка експерта:

Чемпіонат України зі спортивних танців

Микола Гелюк (суддя, м. Гурзуф, АР Крим) - "Організатори приємно здивували високим рівнем як самої підготовки та проведення заходу, так і високим рівнем як запрошених суддів, так і самих учасників.
  Я впевнений, що більшість сьогоднішніх учасників й переможців отримали пречудовий багаж практичних знань для подальшого професійного зросту".

Слово Організаторам Чемпіонату

Чемпіонат України зі спортивних танців

Рубанович Ганна (Організатор Чемпіонату) - "Дуже приємно, що на сьогоднішній турнір завітали різні школи та колективи від Карпат до Териконів, від Полісся й до Криму... Деякі команди виконували просто неймовірні па та фігури до звичних композицій.
  Кожна пара мала можливість показати сьогодні на паркеті свій професіоналізм серед за категоріями європейського та міжнародного рівнів, і, думаю, дехто зміг показати навіть більше, ніж сподівався та вірив )"